Gideon:

Gideon is architect en heeft de academie van bouwkunst en de hogeschool bouwkunde gevolgd. Hij is theoretisch en creatief en beschikt over veel praktische kennis. Zijn specialisaties zijn:

  • Bouw en renovatie; bijbehorende vergunning aanvragen
  • Verbouwingen
  • Creatieve oplossing en ontwerpen
  • Bouw & Renovatie begeleiding
  • Interieur, exterieur

Gideon is vader van 3 kinderen: “ ik hou van mensen en vind het oprecht fijn mensen te kunnen helpen, als mens zijnde maar ook vanuit mijn professie”. Het proces is net zo belangrijk als het resultaat. 

Joost:

Joost Govers heeft, na zijn studie, een carrière opgebouwd binnen diverse commerciële organisaties gedurende 13 jaar. Daar heeft hij zich verder gespecialiseerd in projectmatige , bedrijfskundige en bestuurlijke activiteiten. Zijn passie ligt in het behalen van optimaal resultaat; uiteindelijk telt jouw gevoel.

Joost is vader van 4 kinderen: “ leef- geluk & comfort, dat is waar het om gaat. Dit bereik je samen.

Waarom wij?

Van idee naar schets naar uitvoering naar realisatie. In dit proces zijn Gideon en Joost aanvullend aan elkaar. Specialisatie, kennis en uitvoering zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat jou dromen op woonvlak uitkomen. We doen dit samen, jou opdracht voeren wij succesvol en tot volle tevredenheid uit.