Badkamers van Unit X

De badkamers van Unit X worden in de fabriek op maat gemaakt volgens het door u gekozen design. U bent verzekerd van:

  • Een badkamer (unit X), van levering tot en met installatie is in 3 dagen klaar!
  • Geen tegels met voegen maar mooie duurzame keramische wanden
  • Geen stof. Geen slijp hak en freeswerk maar opbouw van installaties met behoud en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Eigentijds, uniek ontwerp
  • Betaalbare kwaliteit
  • Keuze in sanitair en afwerking

veel mogelijkheden qua sfeer, kleur en textuur

veel keuze in type en uitvoering van sanitaire componenten

Snel en vakkundig

Badkamer unit wordt vooraf gemaakt
Na het vakkundig inmeten van de wanden, meubels en materialen gaan we over tot complete productie van de badkamer. Zowel de wanden als de vloer. We doen dit in diverse modules. Dit maakt het produceren, afleveren en installeren eenvoudiger en zorgt voor aansluiting van iedere stap in dit proces. Zo voorkom je dat er meerdere vakmensen nodig zijn die ieder een eigen planning hebben. Hierdoor bestaat het hele proces uit minder arbeid ter plaatse waardoor de badkamer snel en vakkundig wordt geplaatst met behoud van kwaliteit.

In 3 werkdagen klaar; afleveren tot en met opleveren
Het hele proces hebben we in eigen beheer. De productie van de badkamer gebeurt in onderdelen of ook wel modules. Pas als alles is geproduceerd wordt er geleverd en beginnen we direct met de installatie. Ons vakkundige personeel zorgt voor de installatie en de oplevering van de badkamer in nog geen 3 dagen.

Ontwerp, Installatie en oplevering in één hand
Unit X krijgt vorm doordat je zelf kiest welke units je wenst. Na het inmeten kunnen we de mogelijkheden tonen in een 3-d ontwerp. We produceren, installeren en leveren op. Het proces in één hand zorgt voor gemak. Geen zorg over planning en kosten maar achterover zitten tot je na 3 dagen je eigen unit X instapt en kan gaan genieten.

Geen slijpstof, rommel en dagen herrie
Tegels snijden/ slijpwerk, gaten frezen en een huis vol stof behoren tot het verleden. De units zijn opgebouwd uit panelen met de minimaal benodigde dikte zodat er minimale ruimte verloren gaat. Nadat de benodigde leidingen zijn aangebracht worden de units gemonteerd waarna het sanitair wordt geplaatst. Dit systeem kan je vergelijken met plug en play. Wanneer unit X wordt opgeleverd kun je direct genieten zonder eerst het huis van beneden naar boven schoon te maken.